Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Polityka prywatności
Strony internetowej www.artimega.pl

§1 Postanowienia ogólne

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Usługobiorców oraz zasady stosowania plików „Cookies”.
2. Administratorem danych osobowych Usługobiorców w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Artimega Magdalena Kierkuś zamieszkała w Brody 4a 26-200 Końskie, tel.: +48 500 640 777, adres poczty elektronicznej: magda@artimega.pl.
3. Administrator danych przestrzega zasady ochrony danych osobowych Usługobiorców przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
4. Usługobiorca korzystając z usług dostępnych na stronie internetowej wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Administratora danych w zakresie przewidzianym w niniejszym dokumencie dla potrzeb świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
5. Zbiory danych osobowych Usługobiorców zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
6. Administrator danych stosuje środki techniczne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe przed udostępnieniem ich nieupoważnionym osobom trzecim, uzyskaniem przez osobę nieupoważnioną a także zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
7. Dostęp do danych osobowych Usługobiorcy posiada Administrator danych na zasadach określonych w niniejszym dokumencie.

§2 Zakres i cel zbierania danych osobowych

1. Politykę prywatności stosuje się do danych osobowych przetwarzanych przez Administratora danych w celu przedstawienia oferty usługowej w odpowiedzi na zainteresowanie Usługobiorcy.
2. Administrator danych zbiera oraz przetwarza następujące dane Usługobiorców:
a) imię i nazwisko,
b) adres poczty elektronicznej (e-mail).
3. Administrator danych oświadcza, iż podanie powyższych danych przez Usługobiorcę jest dobrowolne ale niezbędne w celu przedstawienia oferty.

§3 Polityka „Cookies”

1. Administrator danych wykorzystuje pliki typu Cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem ze strony internetowej przez Usługobiorcę. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane i przechowywane na urządzeniu Usługobiorcy za pomocą którego łączy się ze stroną internetową. Administrator danych wykorzystuje pliki Cookies „sesyjne” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania, wyłączenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej oraz pliki Cookies „stałe” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików Cookies lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę. Pliki Cookies stosowane przez Administratora danych nie zbierają danych osobowych Usługobiorcy.
2. Pliki Cookies pozwalają Administratorowi danych na dostosowanie i optymalizację strony internetowej dla potrzeb Usługobiorców, tworzenie statystyk odsłon strony internetowej oraz zapewnienie bezpieczeństwa strony internetowej. Pliki Cookies mogą posłużyć także do identyfikacji Usługobiorcy w sieciach reklamowych w celu dostosowania wyświetlanych reklam do jego preferencji i ustawień.
3. Usługobiorca w każdej chwili za pomocą swojej przeglądarki internetowej może ustalić tryb postępowania z plikami Cookies, skasować pliki Cookies pochodzące ze strony internetowej lub całkowicie zablokować ich gromadzenie na swoim urządzeniu.
4. Zablokowanie przez Usługobiorcę możliwości gromadzenia plików Cookies na jego urządzeniu może utrudnić lub uniemożliwić Usługobiorcy korzystanie z niektórych funkcjonalności strony internetowej.

§4 Prawa i obowiązki

1. Administrator danych ma prawo do przekazania wybranych informacji dotyczących Usługobiorców organom władzy bądź osobą trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji na podstawie obowiązujących przepisów prawa polskiego.
2. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania oraz uzupełniania a także prawo do żądania ich usunięcia bądź zaprzestania przetwarzania. W celu realizacji swoich praw Usługobiorca może przesłać stosowaną wiadomość na adres Administratora danych lub adres poczty elektronicznej magda@artimega.pl.
3. Żądanie usunięcia danych osobowych lub zaprzestania ich przetwarzania może skutkować brakiem możliwości realizacji usług przez Administratora danych.

Koszyk
0 szt. - 0,00 zł
Your Cart is currently empty!

Kieszenie na ulotki A4

Produkujemy kieszenie na ulotki A4, A5, A6, DL. Kieszeń na ulotkę możemy z łatwością przykręcić lub przykleić do ściany, Kieszenie wykonane z przeźroczystej plexi z możliwością umieszczenia logo firmowego.


Podane ceny są cenami sugerowanymi i podlegają negocjacji.

Sprawdź także kategorie:

Stojaki na ulotki A5, A6, DL, A4

 

Kieszenie na ulotki A4

Kieszeń na ulotki A4

Producent:
ARTIMEGA
Show
Cena sprzedaży55,35 zł
Cena sprzedazy bez VAT45,00 zł

Kieszeń na ramce Kieszeń na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 pionowo lub 2 x DL pionowo. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszeń zamontowana na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży77,49 zł
Cena sprzedazy bez VAT63,00 zł

Kieszeń na ramce 2x A4 Kieszeń na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 2x A4 pionowo lub 4 x DL pionowo. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszeń zamontowana na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży23,37 zł
Cena sprzedazy bez VAT19,00 zł

Kieszeń na ulotki w formacie A4. Kieszeń wykonana jest z przeźroczystej plexi o grugości 2 mm. Konstrukcja sprawia, że kieszeń jest stabilna i sztywna.

Cena sprzedaży18,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,00 zł

Kieszeń na ulotki A4 wykonany z najwyższej jakości plexi Akrylon XT

Cena sprzedaży99,63 zł
Cena sprzedazy bez VAT81,00 zł

Kieszeń na ramce 3x A4 Kieszeń na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 3x A4 pionowo lub 6 x DL pionowo. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszeń zamontowana na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży61,50 zł
Cena sprzedazy bez VAT50,00 zł

Kieszeń na ulotki szerokości 31 cm Zestaw kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 poziomo lub 2 x A5 pionowo lub 3 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" -miejsce do umieszczenia grafiki. Z tyłu ramki zamontowane zawieszki do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży25,83 zł
Cena sprzedazy bez VAT21,00 zł

Kieszeń wisząca na ulotki A4 wykonana z najwyższej jakości plexi Akrylon XT z grawerem laserowym logo lub napisu. Kieszenie wiszące A4 to niezbędny element każdej placówki. Nasze stojaki charakteryzują się wysoką trwałością przy jednoczesnym doskonałym wyglądzie.

Cena sprzedaży147,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT120,00 zł

Kieszenie na ulotki szerokości 23 cm Zestaw 2 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 4 x A4 pionowo lub 4 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + ...

Cena sprzedaży98,40 zł
Cena sprzedazy bez VAT80,00 zł

Kieszenie na ulotki szerokości 31 cm Zestaw kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 poziomo lub 2 x A5 pionowo lub 3 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" -miejsce do umieszczenia grafiki. Z tyłu ramki zamontowane zawieszki do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży135,30 zł
Cena sprzedazy bez VAT110,00 zł

Kieszenie na ulotki szerokości 31 cm Zestaw kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 poziomo lub 2 x A5 pionowo lub 3 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" -miejsce do umieszczenia grafiki. Z tyłu ramki zamontowane zawieszki do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży86,10 zł
Cena sprzedazy bez VAT70,00 zł

Kieszenie szerokości 23 cm Zestaw 2 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 pionowo lub 2 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży116,85 zł
Cena sprzedazy bez VAT95,00 zł

Kieszenie szerokości 23 cm Zestaw 3 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 3 x A4 pionowo lub 2 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży387,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT315,00 zł

Modułowy zestaw kieszeni 12 x A4 pionowo szer 23 cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 136cm, szerokość 93cm. 12 x A4 pionowo lub 6 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży387,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT315,00 zł

Modułowy zestaw kieszeni 12 x A4 pionowo szer 23 cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 102cm, szerokość 122 cm 12 x A4 pionowo lub 8 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży289,05 zł
Cena sprzedazy bez VAT235,00 zł

Modułowy zestaw kieszeni 9 x A4 pionowo szer 23 cm Modułowy zestaw 9 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 102cm, szerokość 93cm. 9 x A4 pionowo lub 6 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży405,90 zł
Cena sprzedazy bez VAT330,00 zł

Prezenter 12 kieszeni na ulotki szerokości 31cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 87cm szerokość 154cm. 12 x A4 poziomo lub 12 x DL poziomo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży405,90 zł
Cena sprzedazy bez VAT330,00 zł

Prezenter 12 kieszeni na ulotki szerokości 31cm_ Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 116cm szerokość 117cm. 12 x A4 poziomo lub 9 x DL poziomo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży313,65 zł
Cena sprzedazy bez VAT255,00 zł

Prezenter 9 kieszeni na ulotki szerokości 31cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 87cm, szerokość 117cm. 9 x A4 poziomo lub 9 x DL poziomo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży113,16 zł
Cena sprzedazy bez VAT92,00 zł

Stojak odlewany A4 w poziomie Stojak odlewany 1/3 A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A4 w poziomie. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie klienta.

Cena sprzedaży33,21 zł
Cena sprzedazy bez VAT27,00 zł

Stojak kaskadowy na ulotki A4 model: 2DA4P wykonany z najwyższej jakości materiałów PRZED ZAKUPEM ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

Cena sprzedaży71,34 zł
Cena sprzedazy bez VAT58,00 zł

Stojak kaskadowy odlewany A4 Stojaki na ulotki do postawienia wykonane z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A4.

Cena sprzedaży63,96 zł
Cena sprzedazy bez VAT52,00 zł

Stojak kaskadowy odlewany A4 Stojaki na ulotki do postawienia wykonane z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A4.

Cena sprzedaży61,50 zł
Cena sprzedazy bez VAT50,00 zł

Stojak kaskadowy na ulotki A4 model: 4DA4P wykonany z najwyższej jakości materiałów PRZED ZAKUPEM ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

Cena sprzedaży21,96 zł
Cena sprzedazy bez VAT17,85 zł

Stojak na ulotki A4 model: DA4P wykonany z najwyższej jakości materiałów PRZED ZAKUPEM ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

Cena sprzedaży135,30 zł
Cena sprzedazy bez VAT110,00 zł

Stojak na ulotki 3 x A4 kieszenie poziomo Stojak na ulotki 3 x A4 kieszenie poziomo, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży178,35 zł
Cena sprzedazy bez VAT145,00 zł

Stojak na ulotki 5 x A4 kieszenie poziomo Stojak na ulotki 5 x A4 kieszenie poziomo, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży31,98 zł
Cena sprzedazy bez VAT26,00 zł

Stojak na ulotki A4 wykonany z przeźroczystej plexi 2 mm.

Cena sprzedaży49,20 zł
Cena sprzedazy bez VAT40,00 zł

Stojak odlewany A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A5. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta.

Cena sprzedaży22,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,00 zł

Stojak odlewany A5 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A5. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta.

Cena sprzedaży40,59 zł
Cena sprzedazy bez VAT33,00 zł

Stojak na ulotki A4 i DL wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy.

Cena sprzedaży31,98 zł
Cena sprzedazy bez VAT26,00 zł

Stojak na ulotki A4 wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy.

Cena sprzedaży28,29 zł
Cena sprzedazy bez VAT23,00 zł

Stojak na ulotki A4 wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy.

Cena sprzedaży23,37 zł
Cena sprzedazy bez VAT19,00 zł

Stojak na ulotki A4 W230 gr.3 mm

Cena sprzedaży36,90 zł
Cena sprzedazy bez VAT30,00 zł

Stojak na ulotki A4 wykonany z przeźroczystej plexi 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo oraz napis. Grawer zawarty jest w cenie produktu.

Cena sprzedaży36,90 zł
Cena sprzedazy bez VAT30,00 zł

Stojak na ulotki A4 wykonany z przeźroczystej plexi 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo oraz napis. Grawer zawarty jest w cenie produktu.

Cena sprzedaży46,74 zł
Cena sprzedazy bez VAT38,00 zł

Stojak na ulotki A4, 3 kieszenie poziomo SZEROKOŚĆ: 23,5 cm; WYSOKOŚĆ: 23,5 cm Stojak na ulotki A4 z trzema kieszeniami obok siebie, wykonany z plexi do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży22,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,00 zł

Stojak na ulotki A4 wiszący wykonany z plexi o grubości 2 mm. Na stojaku umieszczamy logo w dowolnym kolorze. Cena dotyczy wykonania logo jedno kolorowego. Cena zawiera umieszczenie logo na produkcie. W naszej ofercie posiadamy również stojaki z grawerem laserowym oraz stojaki z wyciętym logo. Wykonamy stojak dla Państwa potrzeb dbając o zachowanie klimatu lokalu.

Cena sprzedaży88,56 zł
Cena sprzedazy bez VAT72,00 zł

Stojak kaskadowy na ulotki A4 Stojak kaskadowy na ulotki A4 z trzema kieszeniami, wiszący wykonany z przezroczystego polistyrenu. Kieszeń na ulotki 3W230

Cena sprzedaży13,53 zł
Cena sprzedazy bez VAT11,00 zł

Odlewany stojak informacyjny, format A4 w poziomie.

Cena sprzedaży62,73 zł
Cena sprzedazy bez VAT51,00 zł

Stojak kaskadowy na ulotki A4 bez przegródki Stojaki na ulotki wykonane z przezroczystego polistyrenu, odpowiedni do pionowych ulotek o formacie A4. Dzięki przegródkom, stojak może zostać również dostosowany do prezentacji pionowych ulotek o formacie 1/3 A4.

Cena sprzedaży22,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,00 zł

Stojak na ulotki A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A4. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta.

Cena sprzedaży49,20 zł
Cena sprzedazy bez VAT40,00 zł

Stojaki kaskadowe A4 wykonane z najwyższej jakości materiału. Stojaki kaskadowe na ulotki A4 to niezbędny element każdej placówki. Nasze stojaki charakteryzują się wysoką trwałością przy jednoczesnym doskonałym wyglądzie.

Cena sprzedaży22,88 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,60 zł

Zestaw 1 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 30 cm szer. 23 cm Zestaw jednej kieszeni A4 na stelażu, wykonany z plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży227,55 zł
Cena sprzedazy bez VAT185,00 zł

Zestaw 10 kieszeni A4 pionowo WYMIARY: wys. 93 cm szer. 23 cm Kaskadowy zestaw dziesięciu kieszeni A4, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży313,65 zł
Cena sprzedazy bez VAT255,00 zł

Zestaw 10 kieszeni A4 poziomo Kaskadowy zestaw dziesięciu kieszeni formatu A4 poziomo z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży40,10 zł
Cena sprzedazy bez VAT32,60 zł

Zestaw 2 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 40 cm szer. 24 cm Zestaw dwóch kieszeni A4 na stelażu, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży77,49 zł
Cena sprzedazy bez VAT63,00 zł

Zestaw 3 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 50 cm szer. 24 cm Zestaw trzech kieszeni A4 na stelażu, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie itp.

Cena sprzedaży120,54 zł
Cena sprzedazy bez VAT98,00 zł

Zestaw 4 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 51 cm szer. 31 cm Kaskadowy zestaw czterech kieszeni formatu A4 z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl. Wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży92,25 zł
Cena sprzedazy bez VAT75,00 zł

Zestaw 3 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 41 cm szer. 31 cm Kaskadowy zestaw trzech kieszeni formatu A4 poziomo z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl. Wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży150,06 zł
Cena sprzedazy bez VAT122,00 zł

Zestaw 5 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 61 cm szer. 31 cm Kaskadowy zestaw pięciu kieszeni formatu A4 poziomo z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl. Wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży129,15 zł
Cena sprzedazy bez VAT105,00 zł

Zestaw 5 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 72 cm szer. 23 cm Kaskadowy pięciu kieszeni A4, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży180,81 zł
Cena sprzedazy bez VAT147,00 zł

Zestaw 7 kieszeni A4 Kaskadowy zestaw siedmiu kieszeni A4, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży109,47 zł
Cena sprzedazy bez VAT89,00 zł

Zewnętrzne kieszenie na ulotki A4 wykonane z najwyżej jakości materiałów, idealnie ochronią Państwa broszury i ulotki na zewnątrz. model: OD230 Stojaki na ulotki A4

Producent:
ARTIMEGA
Show

 

Jesteśmy prężnie rozwijającą się polską firmą, utworzoną przez ludzi z pasją i profesjonalnym podejściem do klienta oraz podejmowanych działań.

Produkujemy breloki do kluczy hotelowych, numerki do szatni, oznaczenia pomieszczeń, tabliczki, szyldy i tablice reklamowe, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania każdej placówki.

Kontakt

  • E-mail hurt@artimega.pl
    magda@artimega.pl
  • Tel. 500 640 777
    533 023 448
  • Adres Artimega Magdalena Kierkuś-Piotrowska
    Ul. Brody 4a, 26-200 Końskie