Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Polityka prywatności
Strony internetowej www.artimega.pl

§1 Postanowienia ogólne

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Usługobiorców oraz zasady stosowania plików „Cookies”.
2. Administratorem danych osobowych Usługobiorców w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Artimega Magdalena Kierkuś zamieszkała w Brody 4a 26-200 Końskie, tel.: +48 500 640 777, adres poczty elektronicznej: magda@artimega.pl.
3. Administrator danych przestrzega zasady ochrony danych osobowych Usługobiorców przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
4. Usługobiorca korzystając z usług dostępnych na stronie internetowej wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Administratora danych w zakresie przewidzianym w niniejszym dokumencie dla potrzeb świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
5. Zbiory danych osobowych Usługobiorców zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
6. Administrator danych stosuje środki techniczne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe przed udostępnieniem ich nieupoważnionym osobom trzecim, uzyskaniem przez osobę nieupoważnioną a także zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
7. Dostęp do danych osobowych Usługobiorcy posiada Administrator danych na zasadach określonych w niniejszym dokumencie.

§2 Zakres i cel zbierania danych osobowych

1. Politykę prywatności stosuje się do danych osobowych przetwarzanych przez Administratora danych w celu przedstawienia oferty usługowej w odpowiedzi na zainteresowanie Usługobiorcy.
2. Administrator danych zbiera oraz przetwarza następujące dane Usługobiorców:
a) imię i nazwisko,
b) adres poczty elektronicznej (e-mail).
3. Administrator danych oświadcza, iż podanie powyższych danych przez Usługobiorcę jest dobrowolne ale niezbędne w celu przedstawienia oferty.

§3 Polityka „Cookies”

1. Administrator danych wykorzystuje pliki typu Cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem ze strony internetowej przez Usługobiorcę. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane i przechowywane na urządzeniu Usługobiorcy za pomocą którego łączy się ze stroną internetową. Administrator danych wykorzystuje pliki Cookies „sesyjne” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania, wyłączenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej oraz pliki Cookies „stałe” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików Cookies lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę. Pliki Cookies stosowane przez Administratora danych nie zbierają danych osobowych Usługobiorcy.
2. Pliki Cookies pozwalają Administratorowi danych na dostosowanie i optymalizację strony internetowej dla potrzeb Usługobiorców, tworzenie statystyk odsłon strony internetowej oraz zapewnienie bezpieczeństwa strony internetowej. Pliki Cookies mogą posłużyć także do identyfikacji Usługobiorcy w sieciach reklamowych w celu dostosowania wyświetlanych reklam do jego preferencji i ustawień.
3. Usługobiorca w każdej chwili za pomocą swojej przeglądarki internetowej może ustalić tryb postępowania z plikami Cookies, skasować pliki Cookies pochodzące ze strony internetowej lub całkowicie zablokować ich gromadzenie na swoim urządzeniu.
4. Zablokowanie przez Usługobiorcę możliwości gromadzenia plików Cookies na jego urządzeniu może utrudnić lub uniemożliwić Usługobiorcy korzystanie z niektórych funkcjonalności strony internetowej.

§4 Prawa i obowiązki

1. Administrator danych ma prawo do przekazania wybranych informacji dotyczących Usługobiorców organom władzy bądź osobą trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji na podstawie obowiązujących przepisów prawa polskiego.
2. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania oraz uzupełniania a także prawo do żądania ich usunięcia bądź zaprzestania przetwarzania. W celu realizacji swoich praw Usługobiorca może przesłać stosowaną wiadomość na adres Administratora danych lub adres poczty elektronicznej magda@artimega.pl.
3. Żądanie usunięcia danych osobowych lub zaprzestania ich przetwarzania może skutkować brakiem możliwości realizacji usług przez Administratora danych.

Koszyk
0 szt. - 0,00 zł
Your Cart is currently empty!

Reklama Końskie

W każdym biznesie reklama odgrywa niezwykle istotną rolę. To dzięki niej można realizować najważniejsze cele biznesowe, ponieważ jest ona narzędziem, które ma na celu zainteresować klientów i skłonić ich do skorzystania z oferty. Reklama może być zaprezentowana na wiele różnych sposobów, dlatego ważną kwestią jest wybór odpowiedniej formy dopasowanej do specyfiki branży oraz charakteru strategii działania. Nie jest to łatwe zadanie, dlatego warto współpracować z profesjonalnymi firmami, które oferują kompleksowe wsparcie oraz sprawdzone narzędzia reklamy. Jeżeli szukacie takiej firmy w mieście Końskie, zapraszamy Was do dokładnego przeanalizowania naszej oferty. Reklama to nasza pasja! Dziedzina, w której specjalizujemy się już od wielu lat. Zajmujemy się projektowaniem i produkcją wielu nośników reklamy. Gwarantujemy, że w mieście Końskie nie znajdziecie lepszej firmy oferującej kompleksowe wsparcie z zakresu reklamy.

Bogaty asortyment oraz profesjonalne wykonanie

Jesteśmy doświadczonym producentem funkcjonującym na terenie miasta Końskie, dlatego nasza filozofia opiera się na działaniach wpływających na satysfakcję klientów. Oferujemy bardzo bogaty i zróżnicowany asortyment produktów z branży reklamowej, które odznaczają się najwyższą jakością wykonania. Wykonamy profesjonalne litery 3D, stojaki na ulotki, kasetony reklamowe, szyldy reklamowe, tabliczki oraz wiele innych ciekawych produktów, w które warto zainwestować. Gwarantujemy, że nasz asortyment nie zawiedzie Waszych oczekiwań i pomoże w promocji marki.

Zaangażowanie na każdym etapie współpracy

Jesteśmy jedną z niewielu firm działających na terenie miasta Końskie, które mogą zagwarantować profesjonalizm i zaangażowanie na każdym etapie współpracy. Naszym klientom nie tylko zapewniamy eksperckie doradztwo, ale również pomagamy wybrać najbardziej satysfakcjonujące rozwiązania. Naszym atutem są również atrakcyjne ceny oraz natychmiastowa realizacja zamówienia. Serdecznie zapraszamy do współpracy!

Reklama Końskie

Reklama Końskie

Producent:
ARTIMEGA
Show
Cena sprzedaży65,19 zł
Cena sprzedazy bez VAT53,00 zł

Banery reklamowe o wym. 300 cm x 50 cm. Wysoka jakość druku zapewni długoletnią trwałość produktu.

Cena sprzedaży615,00 zł
Cena sprzedazy bez VAT500,00 zł

Kaseton reklamowy wysokiej jakości o wym. 150 cm x 50 cm. Kaseton wykonany z profili aluminiowych z licem plexi oraz podświetleniem LED. Na kasetonie możemy umieścić dowolne logo oraz napis. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Montaż wykonujemy na terenie Świętokrzyskiego i miasta Końskie. Wysyłka kasetonu obejmuje cały kraj. Cena zawiera wyklejenie grafiki wysokiej jakości folią ORACAL.

Cena sprzedaży984,00 zł
Cena sprzedazy bez VAT800,00 zł

Kaseton reklamowy dwustronny wysokiej jakości o wym. 170 cm x 80 cm. Kaseton wykonany z profili aluminiowych z licem plexi oraz podświetleniem LED ( podwójna ilość ). Na kasetonie możemy umieścić dowolne logo oraz napis. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Montaż wykonujemy na terenie Świętokrzyskiego i miasta Końskie. Wysyłka kasetonu obejmuje cały kraj.

Cena sprzedaży22,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,00 zł

Nasza firma świadczy usługi oklejania folią witryn, okien, stanowisk pracy. Oferujemy najwyższą jakościowo folię ORACAL, która zapewni długoletnią trwałość i estetyczny wygląd. Cena dotyczy wycięcia logo, napisu z folii ploterowej wym. 100 cm x 50 cm, obrania i nałożenia folii transportującej. Zapraszamy do kontaktu z naszą firmą celem wyceny usługi cięcia i wyklejenia.

Oferujemy Państwu usługę oklejania aut. Oklejanie samochodu to bardzo dobra reklama Państwa firmy i świetna prezentacja usług i produktów. Zapraszamy do kontaktu celem wyceny oklejenia danego auta.

Cena sprzedaży24,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT20,00 zł

Reklama wyklejana świadczymy usługi związane z cięciem folii ploterowej. Wykonujemy dowolną grafikę oraz napis na najwyższej jakościowo folii ORACAL. Usługa zawiera wycięcie oraz obranie i nałożenie folii transportującej. Cena dotyczy 1 mb folii ( wycięcie, obranie, folia transportowa ) gotowego produktu.

Reklama Końskie Nasza firma produkuje kasetony reklamowe, banery, szyldy LED, identyfikatory personalne, stojaki na ulotki, tabliczki na drzwi, numerki do szatni, breloki do kluczy, stojaki szatniowe. W naszej ofercie znajdziecie Państwo również ulotki, wizytówki, teczki, litery 3D oraz dystanse mocujące. Nasze produkty wykonujemy z najwyższej jakości materiałów przy użyciu nowoczesnego sprzętu. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Zapewniamy profesjonalną obsługę oraz ...

Cena sprzedaży152,52 zł
Cena sprzedazy bez VAT124,00 zł

Ulotki formatu A6 dwustronny nadruk 1000 szt. Jesteśmy producentem reklamy, nasze produkty wykonujemy z najwyższej jakości materiałów przy użyciu nowoczesnych maszyn. Nasze ulotki to doskonały wybór dla ceniących wysoką jakość w połączeniu z doskonałą ceną.

Cena sprzedaży123,00 zł
Cena sprzedazy bez VAT100,00 zł

Ulotki formatu DL dwustronny nadruk 500 szt. Jesteśmy producentem reklamy, nasze produkty wykonujemy z najwyższej jakości materiałów przy użyciu nowoczesnych maszyn. Nasze ulotki to doskonały wybór dla ceniących wysoką jakość w połączeniu z doskonałą ceną.

Producent:
ARTIMEGA
Show

W każdym biznesie reklama odgrywa niezwykle istotną rolę. To dzięki niej można realizować najważniejsze cele biznesowe, ponieważ jest ona narzędziem, które ma na celu zainteresować klientów i skłonić ich do skorzystania z oferty. Reklama może być zaprezentowana na wiele różnych sposobów, dlatego ważną kwestią jest wybór odpowiedniej formy dopasowanej do specyfiki branży oraz charakteru strategii działania. Nie jest to łatwe zadanie, dlatego warto współpracować z profesjonalnymi firmami, które oferują kompleksowe wsparcie oraz sprawdzone narzędzia reklamy. Jeżeli szukacie takiej firmy w mieście Końskie, zapraszamy Was do dokładnego przeanalizowania naszej oferty. Reklama to nasza pasja! Dziedzina, w której specjalizujemy się już od wielu lat. Zajmujemy się projektowaniem i produkcją wielu nośników reklamy. Gwarantujemy, że w mieście Końskie nie znajdziecie lepszej firmy oferującej kompleksowe wsparcie z zakresu reklamy.

Bogaty asortyment oraz profesjonalne wykonanie

Jesteśmy doświadczonym producentem funkcjonującym na terenie miasta Końskie, dlatego nasza filozofia opiera się na działaniach wpływających na satysfakcję klientów. Oferujemy bardzo bogaty i zróżnicowany asortyment produktów z branży reklamowej, które odznaczają się najwyższą jakością wykonania. Wykonamy profesjonalne litery 3D, stojaki na ulotki, kasetony reklamowe, szyldy reklamowe, tabliczki oraz wiele innych ciekawych produktów, w które warto zainwestować. Gwarantujemy, że nasz asortyment nie zawiedzie Waszych oczekiwań i pomoże w promocji marki.

Zaangażowanie na każdym etapie współpracy

Jesteśmy jedną z niewielu firm działających na terenie miasta Końskie, które mogą zagwarantować profesjonalizm i zaangażowanie na każdym etapie współpracy. Naszym klientom nie tylko zapewniamy eksperckie doradztwo, ale również pomagamy wybrać najbardziej satysfakcjonujące rozwiązania. Naszym atutem są również atrakcyjne ceny oraz natychmiastowa realizacja zamówienia. Serdecznie zapraszamy do współpracy!

 

reklama końskie

 

Jesteśmy prężnie rozwijającą się polską firmą, utworzoną przez ludzi z pasją i profesjonalnym podejściem do klienta oraz podejmowanych działań.

Produkujemy breloki do kluczy hotelowych, numerki do szatni, oznaczenia pomieszczeń, tabliczki, szyldy i tablice reklamowe, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania każdej placówki.

Kontakt

  • E-mail hurt@artimega.pl
    magda@artimega.pl
  • Tel. 500 640 777
    533 023 448
  • Adres Artimega Magdalena Kierkuś-Piotrowska
    Ul. Brody 4a, 26-200 Końskie