Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Polityka prywatności
Strony internetowej www.artimega.pl

§1 Postanowienia ogólne

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Usługobiorców oraz zasady stosowania plików „Cookies”.
2. Administratorem danych osobowych Usługobiorców w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Artimega Magdalena Kierkuś zamieszkała w Brody 4a 26-200 Końskie, tel.: +48 500 640 777, adres poczty elektronicznej: magda@artimega.pl.
3. Administrator danych przestrzega zasady ochrony danych osobowych Usługobiorców przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
4. Usługobiorca korzystając z usług dostępnych na stronie internetowej wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Administratora danych w zakresie przewidzianym w niniejszym dokumencie dla potrzeb świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
5. Zbiory danych osobowych Usługobiorców zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
6. Administrator danych stosuje środki techniczne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe przed udostępnieniem ich nieupoważnionym osobom trzecim, uzyskaniem przez osobę nieupoważnioną a także zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
7. Dostęp do danych osobowych Usługobiorcy posiada Administrator danych na zasadach określonych w niniejszym dokumencie.

§2 Zakres i cel zbierania danych osobowych

1. Politykę prywatności stosuje się do danych osobowych przetwarzanych przez Administratora danych w celu przedstawienia oferty usługowej w odpowiedzi na zainteresowanie Usługobiorcy.
2. Administrator danych zbiera oraz przetwarza następujące dane Usługobiorców:
a) imię i nazwisko,
b) adres poczty elektronicznej (e-mail).
3. Administrator danych oświadcza, iż podanie powyższych danych przez Usługobiorcę jest dobrowolne ale niezbędne w celu przedstawienia oferty.

§3 Polityka „Cookies”

1. Administrator danych wykorzystuje pliki typu Cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem ze strony internetowej przez Usługobiorcę. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane i przechowywane na urządzeniu Usługobiorcy za pomocą którego łączy się ze stroną internetową. Administrator danych wykorzystuje pliki Cookies „sesyjne” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania, wyłączenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej oraz pliki Cookies „stałe” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików Cookies lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę. Pliki Cookies stosowane przez Administratora danych nie zbierają danych osobowych Usługobiorcy.
2. Pliki Cookies pozwalają Administratorowi danych na dostosowanie i optymalizację strony internetowej dla potrzeb Usługobiorców, tworzenie statystyk odsłon strony internetowej oraz zapewnienie bezpieczeństwa strony internetowej. Pliki Cookies mogą posłużyć także do identyfikacji Usługobiorcy w sieciach reklamowych w celu dostosowania wyświetlanych reklam do jego preferencji i ustawień.
3. Usługobiorca w każdej chwili za pomocą swojej przeglądarki internetowej może ustalić tryb postępowania z plikami Cookies, skasować pliki Cookies pochodzące ze strony internetowej lub całkowicie zablokować ich gromadzenie na swoim urządzeniu.
4. Zablokowanie przez Usługobiorcę możliwości gromadzenia plików Cookies na jego urządzeniu może utrudnić lub uniemożliwić Usługobiorcy korzystanie z niektórych funkcjonalności strony internetowej.

§4 Prawa i obowiązki

1. Administrator danych ma prawo do przekazania wybranych informacji dotyczących Usługobiorców organom władzy bądź osobą trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji na podstawie obowiązujących przepisów prawa polskiego.
2. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania oraz uzupełniania a także prawo do żądania ich usunięcia bądź zaprzestania przetwarzania. W celu realizacji swoich praw Usługobiorca może przesłać stosowaną wiadomość na adres Administratora danych lub adres poczty elektronicznej magda@artimega.pl.
3. Żądanie usunięcia danych osobowych lub zaprzestania ich przetwarzania może skutkować brakiem możliwości realizacji usług przez Administratora danych.

Koszyk
0 szt. - 0,00 zł
Your Cart is currently empty!

Kieszenie na ulotki A4, A5, A6, DL z plexi najwyższej jakości.

Produkujemy kieszenie na ulotki oraz stojaki z grawerem w różnych formatach A4, A5, A6, DL, kaskadowe oraz na zamówienie pod dowolny wymiar. Sprawdź naszą ofertę. Kieszeń ma możliwość umieszczenie logo.


Podane ceny są cenami sugerowanymi i podlegają negocjacji.

Sprawdź także kategorie:

Stojaki na ulotki A5, A6, DL, A4

 

Kieszenie na ulotki A4, A5, A6, DL

 

 
 

Kieszenie na ulotki

Producent:
ARTIMEGA
Show
Cena sprzedaży55,35 zł
Cena sprzedazy bez VAT45,00 zł

Kieszeń na ramce Kieszeń na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 pionowo lub 2 x DL pionowo. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszeń zamontowana na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży77,49 zł
Cena sprzedazy bez VAT63,00 zł

Kieszeń na ramce 2x A4 Kieszeń na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 2x A4 pionowo lub 4 x DL pionowo. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszeń zamontowana na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży18,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,00 zł

Kieszeń na ulotki A4 wykonany z najwyższej jakości plexi Akrylon XT

Cena sprzedaży99,63 zł
Cena sprzedazy bez VAT81,00 zł

Kieszeń na ramce 3x A4 Kieszeń na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 3x A4 pionowo lub 6 x DL pionowo. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszeń zamontowana na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży61,50 zł
Cena sprzedazy bez VAT50,00 zł

Kieszeń na ulotki szerokości 31 cm Zestaw kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 poziomo lub 2 x A5 pionowo lub 3 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" -miejsce do umieszczenia grafiki. Z tyłu ramki zamontowane zawieszki do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży25,83 zł
Cena sprzedazy bez VAT21,00 zł

Kieszeń wisząca na ulotki A4 wykonana z najwyższej jakości plexi Akrylon XT z grawerem laserowym logo lub napisu. Kieszenie wiszące A4 to niezbędny element każdej placówki. Nasze stojaki charakteryzują się wysoką trwałością przy jednoczesnym doskonałym wyglądzie.

Cena sprzedaży14,76 zł
Cena sprzedazy bez VAT12,00 zł

Kieszeń na ulotki A5 wykonana z plexi 2 mm. Kieszeń posiada otwory do mocowania na ścianie.

Cena sprzedaży147,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT120,00 zł

Kieszenie na ulotki szerokości 23 cm Zestaw 2 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 4 x A4 pionowo lub 4 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + ...

Cena sprzedaży98,40 zł
Cena sprzedazy bez VAT80,00 zł

Kieszenie na ulotki szerokości 31 cm Zestaw kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 poziomo lub 2 x A5 pionowo lub 3 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" -miejsce do umieszczenia grafiki. Z tyłu ramki zamontowane zawieszki do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży135,30 zł
Cena sprzedazy bez VAT110,00 zł

Kieszenie na ulotki szerokości 31 cm Zestaw kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 poziomo lub 2 x A5 pionowo lub 3 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" -miejsce do umieszczenia grafiki. Z tyłu ramki zamontowane zawieszki do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży86,10 zł
Cena sprzedazy bez VAT70,00 zł

Kieszenie szerokości 23 cm Zestaw 2 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. A4 pionowo lub 2 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży116,85 zł
Cena sprzedazy bez VAT95,00 zł

Kieszenie szerokości 23 cm Zestaw 3 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. 3 x A4 pionowo lub 2 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu z anodowanego aluminium. Nad ulotkami możliwy "toper" - tabliczka do umieszczenia napisu. Z tyłu zawieszki do powieszenia na ścianie. Szerokość całkowita 24,5 cm. Wysokość = (34 cm x ilość pięter) + 6 cm + toper.

Cena sprzedaży30,75 zł
Cena sprzedazy bez VAT25,00 zł

Kieszonki naścienne A6 Kieszeń na ulotki wykonana z przezroczystego polistyrenu odpowiednia dla ulotek o formacie A6. Wszystkie dostosowane są do mocowania na ścianie, istnieje również możliwość wersji ze specjalną nóżką do postawienia kieszeni.

Cena sprzedaży387,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT315,00 zł

Modułowy zestaw kieszeni 12 x A4 pionowo szer 23 cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 136cm, szerokość 93cm. 12 x A4 pionowo lub 6 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży387,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT315,00 zł

Modułowy zestaw kieszeni 12 x A4 pionowo szer 23 cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 102cm, szerokość 122 cm 12 x A4 pionowo lub 8 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży289,05 zł
Cena sprzedazy bez VAT235,00 zł

Modułowy zestaw kieszeni 9 x A4 pionowo szer 23 cm Modułowy zestaw 9 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 102cm, szerokość 93cm. 9 x A4 pionowo lub 6 x DL pionowo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży405,90 zł
Cena sprzedazy bez VAT330,00 zł

Prezenter 12 kieszeni na ulotki szerokości 31cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 87cm szerokość 154cm. 12 x A4 poziomo lub 12 x DL poziomo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży405,90 zł
Cena sprzedazy bez VAT330,00 zł

Prezenter 12 kieszeni na ulotki szerokości 31cm_ Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 116cm szerokość 117cm. 12 x A4 poziomo lub 9 x DL poziomo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży313,65 zł
Cena sprzedazy bez VAT255,00 zł

Prezenter 9 kieszeni na ulotki szerokości 31cm Modułowy zestaw 12 kieszeni na ulotki z możliwością podziału kieszeni na mniejsze przegródki. Wymiary: wysokość 87cm, szerokość 117cm. 9 x A4 poziomo lub 9 x DL poziomo na każdym piętrze. 100 % widoczności - ulotki nie zachodzą na siebie. Kieszenie zmontowane na lekkim stelażu aluminiowym.

Cena sprzedaży19,68 zł
Cena sprzedazy bez VAT16,00 zł

Stojak odlewany 2x 1/3 A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie 1/3 A4. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie klienta.

Cena sprzedaży18,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,00 zł

Stojak reklamowy symbol: W110 to nic innego jak naścienna kieszeń wykonana z wysokiej klasy plexi odlewanej. Stojak reklamowy cieszy się ogromnym zainteresowaniem, gdyż stanowi praktyczne i estetyczne rozwiązanie. Przeznaczenie stojaka: Stojak na ulotki formatu 1/3 A4 (DL) w pionie (stojak do ulotek naścienny posiadający otwory umożliwiające przymocowanie do ściany za pomocą kołków montażowych).

Cena sprzedaży113,16 zł
Cena sprzedazy bez VAT92,00 zł

Stojak odlewany 1/3 A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie 1/3 A4. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie klienta.

Cena sprzedaży19,91 zł
Cena sprzedazy bez VAT16,19 zł

Stojak kaskadowy na ulotki DL 2D13A4P

Cena sprzedaży6,00 zł
Cena sprzedazy bez VAT6,00 zł

Ekspozytor wykonany z przeźroczystej plexi dzięki odpowiednim odległościom otworów pozwala na umieszczeniu dłuższych kolczyków. Ekspozytor posiada 32 dziurki co pozwala na wyeksponowanie 16 par kolczyków o różnej długości. Idealnie nadaje się na półki

Cena sprzedaży22,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,00 zł

Stojak na długopisy wykonany z plexi o grubości 2 mm i kolorowej 3 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolny napis lub logo. Grawer zawarty jest w cenie produktu. Cena nie dotyczy koloru srebrnego.

Cena sprzedaży8,61 zł
Cena sprzedazy bez VAT7,00 zł

Stojak na długopisy lub kredki wykonany z plexi 2 mm.

Cena sprzedaży5,00 zł
Cena sprzedazy bez VAT5,00 zł

Stojak na kolczyki – 10 par Ekspozytor posiada 20 dziurek, co pozwala na umieszczeniu w nim 10 par kolczyków. Idealnie się nadaje na półki sklepowe i do salonów kosmetycznych. Wykonany z przeźroczystej plexi. Wymiary ekspozytora: podstawa: 20

Cena sprzedaży44,77 zł
Cena sprzedazy bez VAT36,40 zł

Stojak na ulotki 2 x A4 poziomo Stojak na ulotki A4 w poziomie z dwiema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole. Stojak posiada również możliwość zmiany formatu kieszonek , poprzez przesuwanie spinki rozdzielającej lub całkowite jej wypięcie.

Cena sprzedaży30,50 zł
Cena sprzedazy bez VAT24,80 zł

Stojak na ulotki 2 x A5 poziomo Stojak na ulotki A5 w poziomie z dwiema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Z możliwością podziału na 4x A6 pionowo Do postawienia na biurku lub stole. Stojak posiada również możliwość zmiany formatu kieszonek , poprzez przesuwanie spinki rozdzielającej lub całkowite jej wypięcie.

Cena sprzedaży24,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT20,00 zł

Stojak na ulotki 2xA6 2CA6 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A5. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta. Stojak na ulotki 2xA6 2CA6 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A5. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta.

Cena sprzedaży135,30 zł
Cena sprzedazy bez VAT110,00 zł

Stojak na ulotki 3 x A4 kieszenie poziomo Stojak na ulotki 3 x A4 kieszenie poziomo, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży67,16 zł
Cena sprzedazy bez VAT54,60 zł

Stojak na ulotki 3 x A4 poziomo Stojak na ulotki A4 w poziomie z dwiema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole. Stojak posiada również możliwość zmiany formatu kieszonek , poprzez przesuwanie spinki rozdzielającej lub całkowite jej wypięcie.

Cena sprzedaży43,67 zł
Cena sprzedazy bez VAT35,50 zł

Stojak na ulotki 3 x A5 poziomo Stojak na ulotki A5 w poziomie z trzema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Z możliwością podziału na 6x A6 pionowo. Do postawienia na biurku lub stole. Stojak posiada również możliwość zmiany formatu kieszonek , poprzez przesuwanie spinki rozdzielającej lub całkowite jej wypięcie.

Cena sprzedaży39,85 zł
Cena sprzedazy bez VAT32,40 zł

Stojak na ulotki 3 x A6 poziomo Stojak na ulotki A6 w poziomie z trzema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole

Cena sprzedaży88,56 zł
Cena sprzedazy bez VAT72,00 zł

Stojak na ulotki 4 x A4 poziomo Stojak na ulotki A4 w poziomie z czterema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole. Stojak posiada również możliwość zmiany formatu kieszonek , poprzez przesuwanie spinki rozdzielającej lub całkowite jej wypięcie.

Cena sprzedaży58,18 zł
Cena sprzedazy bez VAT47,30 zł

Stojak na ulotki 4 x A5 poziomo Stojak na ulotki A5 w poziomie z czterema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Z możliwością podziału na 8x A6 pionowo. Do postawienia na biurku lub stole. Stojak posiada również możliwość zmiany formatu kieszonek , poprzez przesuwanie spinki rozdzielającej lub całkowite jej wypięcie.

Cena sprzedaży53,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT43,20 zł

Stojak na ulotki 4 x A6 poziomo Stojak na ulotki A6 w poziomie z czterema kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży178,35 zł
Cena sprzedazy bez VAT145,00 zł

Stojak na ulotki 5 x A4 kieszenie poziomo Stojak na ulotki 5 x A4 kieszenie poziomo, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży49,20 zł
Cena sprzedazy bez VAT40,00 zł

Stojak odlewany A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A5. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta.

Cena sprzedaży22,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,00 zł

Stojak odlewany A5 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A5. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta.

Cena sprzedaży40,59 zł
Cena sprzedazy bez VAT33,00 zł

Stojak na ulotki A4 i DL wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy.

Cena sprzedaży31,98 zł
Cena sprzedazy bez VAT26,00 zł

Stojak na ulotki A4 wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy.

Cena sprzedaży28,29 zł
Cena sprzedazy bez VAT23,00 zł

Stojak na ulotki A4 wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy.

Cena sprzedaży23,37 zł
Cena sprzedazy bez VAT19,00 zł

Stojak na ulotki A4 W230 gr.3 mm

Cena sprzedaży33,46 zł
Cena sprzedazy bez VAT27,20 zł

Stojak na ulotki A4, 2 kieszenie pionowo Stojak na ulotki A4 dwupoziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży52,77 zł
Cena sprzedazy bez VAT42,90 zł

Stojak na ulotki A4, 3 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 23,5 cm ; WYSOKOŚĆ: 36,5 cm Stojak na ulotki A4 trzy poziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży27,06 zł
Cena sprzedazy bez VAT22,00 zł

Stojak odlewany A5 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie A5. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie Klienta.

Cena sprzedaży24,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT20,00 zł

Stojak na ulotki A5 z zakładką wykonany z przeźroczystej plexi 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo oraz napis.

Cena sprzedaży22,88 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,60 zł

Stojak na ulotki A5, 2 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 15,5 cm ; WYSOKOŚĆ: 27,5 cm Stojak na ulotki A5 dwupoziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży34,32 zł
Cena sprzedazy bez VAT27,90 zł

Stojak na ulotki A5, 3 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 15,5 cm ; WYSOKOŚĆ: 36,5 cm Stojak na ulotki A5 trzy poziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole

Cena sprzedaży16,73 zł
Cena sprzedazy bez VAT13,60 zł

Stojak na ulotki A6/DL, 2 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 11,5 cm; WYSOKOŚĆ: 16,5 cm Stojak na ulotki A6/DL dwupoziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole

Cena sprzedaży25,09 zł
Cena sprzedazy bez VAT20,40 zł

Stojak na ulotki A6/DL, 3 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 11,5 cm ; WYSOKOŚĆ: 21,5 cm Stojak na ulotki A6/DL trzy poziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi do postawienia na biurku, ladzie lub stole.

Cena sprzedaży33,46 zł
Cena sprzedazy bez VAT27,20 zł

Stojak na ulotki A6/DL,4 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 11,5 cm ; WYSOKOŚĆ: 26,5 cm Stojak na ulotki A6/DL cztery poziomy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi do postawienia na biurku, ladzie lub stole.

Cena sprzedaży23,99 zł
Cena sprzedazy bez VAT19,50 zł

Stojak odlewany 1/3 A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie 1/3 A4. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie klienta.

Cena sprzedaży24,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT20,00 zł

Stojak odlewany 1/3 A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie 1/3 A4. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie klienta.

Cena sprzedaży24,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT20,00 zł

Stojak odlewany 1/3 A4 Stojak na ulotki do postawienia wykonany z przezroczystego polistyrenu, do prezentacji ulotek o formacie 1/3 A4. Stojak może być również wykonany z logo firmy lub reklamą na życzenie klienta.

Cena sprzedaży28,09 zł
Cena sprzedazy bez VAT22,84 zł

Stojak kaskadowy na ulotki DL model: 4D13A4P wykonany z najwyższej jakości materiałów PRZED ZAKUPEM ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ

Cena sprzedaży18,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,00 zł

Stojak na ulotki DL D13A4P

Cena sprzedaży29,29 zł
Cena sprzedazy bez VAT23,81 zł

Stojak na ulotki DL kaskadowy 3D13A4P

Cena sprzedaży18,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,00 zł

Stojak na ulotki DL wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy grawer zawarty jest w cenie.

Cena sprzedaży14,76 zł
Cena sprzedazy bez VAT12,00 zł

Stojak na ulotki DL wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy

Cena sprzedaży14,76 zł
Cena sprzedazy bez VAT12,00 zł

Stojak na ulotki DL wiszący model: DLN21 wykonany z najwyższej jakości materiałów.

Cena sprzedaży19,07 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,50 zł

Stojak na ulotki DL z wizytownikiem wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy grawer zawarty jest w cenie.

Cena sprzedaży17,84 zł
Cena sprzedazy bez VAT14,50 zł

Stojak na ulotki DL z wizytownikiem wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie.

Cena sprzedaży19,07 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,50 zł

Stojak na ulotki DL, 2 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 11,5 ; WYSOKOŚĆ: 29,5 cm Stojak na ulotki DL dwupoziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży28,78 zł
Cena sprzedazy bez VAT23,40 zł

Stojak na ulotki DL, 3 kieszenie pionowo SZEROKOŚĆ: 11,5 cm ; WYSOKOŚĆ: 36,5 cm Stojak na ulotki DL trzy poziomowy z kaskadowymi przegródkami, wykonany z plexi. Do postawienia na biurku lub stole.

Cena sprzedaży88,56 zł
Cena sprzedazy bez VAT72,00 zł

Stojak kaskadowy na ulotki A4 Stojak kaskadowy na ulotki A4 z trzema kieszeniami, wiszący wykonany z przezroczystego polistyrenu. Kieszeń na ulotki 3W230

Cena sprzedaży13,53 zł
Cena sprzedazy bez VAT11,00 zł

Odlewany stojak informacyjny, format A4 w poziomie.

Cena sprzedaży22,88 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,60 zł

Zestaw 1 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 30 cm szer. 23 cm Zestaw jednej kieszeni A4 na stelażu, wykonany z plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży227,55 zł
Cena sprzedazy bez VAT185,00 zł

Zestaw 10 kieszeni A4 pionowo WYMIARY: wys. 93 cm szer. 23 cm Kaskadowy zestaw dziesięciu kieszeni A4, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży313,65 zł
Cena sprzedazy bez VAT255,00 zł

Zestaw 10 kieszeni A4 poziomo Kaskadowy zestaw dziesięciu kieszeni formatu A4 poziomo z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży40,10 zł
Cena sprzedazy bez VAT32,60 zł

Zestaw 2 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 40 cm szer. 24 cm Zestaw dwóch kieszeni A4 na stelażu, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży77,49 zł
Cena sprzedazy bez VAT63,00 zł

Zestaw 3 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 50 cm szer. 24 cm Zestaw trzech kieszeni A4 na stelażu, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie itp.

Cena sprzedaży120,54 zł
Cena sprzedazy bez VAT98,00 zł

Zestaw 4 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 51 cm szer. 31 cm Kaskadowy zestaw czterech kieszeni formatu A4 z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl. Wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży92,25 zł
Cena sprzedazy bez VAT75,00 zł

Zestaw 3 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 41 cm szer. 31 cm Kaskadowy zestaw trzech kieszeni formatu A4 poziomo z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl. Wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży150,06 zł
Cena sprzedazy bez VAT122,00 zł

Zestaw 5 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 61 cm szer. 31 cm Kaskadowy zestaw pięciu kieszeni formatu A4 poziomo z możliwością podziału na ulotki A5 i Dl. Wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży129,15 zł
Cena sprzedazy bez VAT105,00 zł

Zestaw 5 kieszeni A4 WYMIARY: wys. 72 cm szer. 23 cm Kaskadowy pięciu kieszeni A4, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Cena sprzedaży180,81 zł
Cena sprzedazy bez VAT147,00 zł

Zestaw 7 kieszeni A4 Kaskadowy zestaw siedmiu kieszeni A4, wykonany z kieszonek plexi i stelaża z anodowanego aluminium. Do powieszenia na ścianie.

Producent:
ARTIMEGA
Show

 

Jesteśmy prężnie rozwijającą się polską firmą, utworzoną przez ludzi z pasją i profesjonalnym podejściem do klienta oraz podejmowanych działań.

Produkujemy breloki do kluczy hotelowych, numerki do szatni, oznaczenia pomieszczeń, tabliczki, szyldy i tablice reklamowe, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania każdej placówki.

Kontakt

  • E-mail hurt@artimega.pl
    magda@artimega.pl
  • Tel. 500 640 777
    533 023 448
  • Adres Artimega Magdalena Kierkuś-Piotrowska
    Ul. Brody 4a, 26-200 Końskie