Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Polityka prywatności
Strony internetowej www.artimega.pl

§1 Postanowienia ogólne

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Usługobiorców oraz zasady stosowania plików „Cookies”.
2. Administratorem danych osobowych Usługobiorców w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Artimega Magdalena Kierkuś zamieszkała w Brody 4a 26-200 Końskie, tel.: +48 500 640 777, adres poczty elektronicznej: magda@artimega.pl.
3. Administrator danych przestrzega zasady ochrony danych osobowych Usługobiorców przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
4. Usługobiorca korzystając z usług dostępnych na stronie internetowej wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Administratora danych w zakresie przewidzianym w niniejszym dokumencie dla potrzeb świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
5. Zbiory danych osobowych Usługobiorców zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
6. Administrator danych stosuje środki techniczne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe przed udostępnieniem ich nieupoważnionym osobom trzecim, uzyskaniem przez osobę nieupoważnioną a także zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
7. Dostęp do danych osobowych Usługobiorcy posiada Administrator danych na zasadach określonych w niniejszym dokumencie.

§2 Zakres i cel zbierania danych osobowych

1. Politykę prywatności stosuje się do danych osobowych przetwarzanych przez Administratora danych w celu przedstawienia oferty usługowej w odpowiedzi na zainteresowanie Usługobiorcy.
2. Administrator danych zbiera oraz przetwarza następujące dane Usługobiorców:
a) imię i nazwisko,
b) adres poczty elektronicznej (e-mail).
3. Administrator danych oświadcza, iż podanie powyższych danych przez Usługobiorcę jest dobrowolne ale niezbędne w celu przedstawienia oferty.

§3 Polityka „Cookies”

1. Administrator danych wykorzystuje pliki typu Cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem ze strony internetowej przez Usługobiorcę. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane i przechowywane na urządzeniu Usługobiorcy za pomocą którego łączy się ze stroną internetową. Administrator danych wykorzystuje pliki Cookies „sesyjne” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania, wyłączenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej oraz pliki Cookies „stałe” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików Cookies lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę. Pliki Cookies stosowane przez Administratora danych nie zbierają danych osobowych Usługobiorcy.
2. Pliki Cookies pozwalają Administratorowi danych na dostosowanie i optymalizację strony internetowej dla potrzeb Usługobiorców, tworzenie statystyk odsłon strony internetowej oraz zapewnienie bezpieczeństwa strony internetowej. Pliki Cookies mogą posłużyć także do identyfikacji Usługobiorcy w sieciach reklamowych w celu dostosowania wyświetlanych reklam do jego preferencji i ustawień.
3. Usługobiorca w każdej chwili za pomocą swojej przeglądarki internetowej może ustalić tryb postępowania z plikami Cookies, skasować pliki Cookies pochodzące ze strony internetowej lub całkowicie zablokować ich gromadzenie na swoim urządzeniu.
4. Zablokowanie przez Usługobiorcę możliwości gromadzenia plików Cookies na jego urządzeniu może utrudnić lub uniemożliwić Usługobiorcy korzystanie z niektórych funkcjonalności strony internetowej.

§4 Prawa i obowiązki

1. Administrator danych ma prawo do przekazania wybranych informacji dotyczących Usługobiorców organom władzy bądź osobą trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji na podstawie obowiązujących przepisów prawa polskiego.
2. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania oraz uzupełniania a także prawo do żądania ich usunięcia bądź zaprzestania przetwarzania. W celu realizacji swoich praw Usługobiorca może przesłać stosowaną wiadomość na adres Administratora danych lub adres poczty elektronicznej magda@artimega.pl.
3. Żądanie usunięcia danych osobowych lub zaprzestania ich przetwarzania może skutkować brakiem możliwości realizacji usług przez Administratora danych.

Koszyk
0 szt. - 0,00 zł
Your Cart is currently empty!

Stojaki na wizytówki z plexi najwyższej jakości.

Produkujemy stojaki na wizytówki. Stojak na wizytówkę może mieć dowolny kształt oraz wymiar. Na wizytowniku możemy umieścić twoje logo lub dowolny napis. Spersonalizowany wizytownik to świetna promocja twojej firmy.


Podane ceny są cenami sugerowanymi i podlegają negocjacji.
 
Stojaki na wizytówki

Stojaki na wizytówki

Producent:
ARTIMEGA
Show
Cena sprzedaży8,95 zł
Cena sprzedazy bez VAT7,28 zł

Kieszeń na wizytówki CWBC93 wykonany z najwyższej jakości materiału

Cena sprzedaży18,45 zł
Cena sprzedazy bez VAT15,00 zł

Stojak kaskadowy na wizytówki 4BC93 wykonany z najwyższej jakości materiału

Cena sprzedaży30,75 zł
Cena sprzedazy bez VAT25,00 zł

Stojak kaskadowy na wizytówki 8BC93

Cena sprzedaży6,15 zł
Cena sprzedazy bez VAT5,00 zł

Stojak na wizytówki BC93 wykonany z najwyższej jakości materiału

Cena sprzedaży6,15 zł
Cena sprzedazy bez VAT5,00 zł

Stojak na wizytówki z grawerem laserowym wykonany z najwyższej jakości plexi. Wygrawerowanie logo zawarte jest w cenie produktu.

Cena sprzedaży5,54 zł
Cena sprzedazy bez VAT4,50 zł

Stojak na wizytówki z grawerem laserowym wykonany z najwyższej jakości plexi. Wygrawerowanie logo zawarte jest w cenie produktu.

Cena sprzedaży20,91 zł
Cena sprzedazy bez VAT17,00 zł

Stojak kaskadowy na wizytówki wykonany z najwyższej jakości plexi Akrylon XT z logo firmowym

Cena sprzedaży2,71 zł
Cena sprzedazy bez VAT2,20 zł

Stojak na wizytówki STW13 wykonany z najwyższej jakości plexi Akrylon XT

Cena sprzedaży1,35 zł
Cena sprzedazy bez VAT1,10 zł

Stojak wykonany z plexi o grubości 2 mm, idealnie nadaje się do ekspozycji wizytówek.

Cena sprzedaży4,92 zł
Cena sprzedazy bez VAT4,00 zł

Stojak wykonany z plexi o grubości 2 mm, idealnie nadaje się do ekspozycji wizytówek.

Cena sprzedaży4,92 zł
Cena sprzedazy bez VAT4,00 zł

Stojak wykonany z plexi przeźroczystej, na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo oraz napis. Grawer zawarty jest w cenie produktu.

Cena sprzedaży6,77 zł
Cena sprzedazy bez VAT5,50 zł

Stojak na wizytówki wykonany z plexi 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo. Stojaki mogą mieć również niepowtarzalny kształt.

Cena sprzedaży7,38 zł
Cena sprzedazy bez VAT6,00 zł

Stojak na wizytówki wykonany z plexi przeźroczystej 2 mm. Na stojaku możemy umieścić logo oraz dowolny napis. Wszystko zawarte jest w cenie.

Cena sprzedaży8,61 zł
Cena sprzedazy bez VAT7,00 zł

Stojak na wizytówki wykonany z plexi przeźroczystej 2 mm. Na stojaku możemy umieścić logo oraz dowolny napis. Wszystko zawarte jest w cenie. Świadczymy usługi związane z zaprojektowaniem wykonaniem i stojaków na wizytówki . Oferujemy stojaki, których jesteśmy producentem. Stojaki na wizytówki wykonujemy z najwyższej jakości materiałów takich jak plexi przeźroczysta o grubości 2 mm, 3 mm oraz plexi kolorowa o grubości 3 mm co sprawia iż są trwałe i zachowują ładny wygląd przez długi czas. ...

Cena sprzedaży6,15 zł
Cena sprzedazy bez VAT5,00 zł

Stojak na wizytówki wykonany z plexi przeźroczystej 2 mm. Na stojaku możemy umieścić logo oraz dowolny napis. Wszystko zawarte jest w cenie.

Cena sprzedaży6,15 zł
Cena sprzedazy bez VAT5,00 zł

Stojak na wizytówki VBC56 wykonany z najwyższej jakości materiału

Cena sprzedaży15,99 zł
Cena sprzedazy bez VAT13,00 zł

Stojak na ulotki wizytówki wykonany z plexi o grubości 2 mm przeźroczystej. Stojak możemy wykonać w dowolnym wymiarze oraz kształcie. Projekt stojaka zawarty jest w cenie. Na stojakach możemy wygrawerować dowolny napis oraz logo firmy grawer zawarty jest w cenie.

Cena sprzedaży4,92 zł
Cena sprzedazy bez VAT4,00 zł

Stojak wykonany z plexi o grubości 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo oraz napis w dowolnej czcionce. Grawer zawarty jest w cenie produktu.

Producent:
ARTIMEGA
Show

Każda osoba funkcjonująca w szeroko rozumianym biznesie wie, jak ważnym elementem są profesjonalne wizytówki. Nie tylko są one źródłem istotnych informacji, ale również wpływają bezpośrednio na wizerunek firmy. Wystarczy je w odpowiedni sposób wyeksponować. W tym zadaniu pomogą Wam specjalne stojaki na wizytówki, dzięki którym można w atrakcyjny i estetyczny sposób ułożyć dużą liczbę wizytówek. Stojaki na wizytówki to niezbędny element wyposażenia każdego biura, dlatego zapraszamy Was do sprawdzenia naszej pełnej oferty. Znajdziecie w niej stojaki na wizytówki w wielu atrakcyjnych wzorach i fasonach. Jesteśmy producentem, dlatego możemy również zagwarantować spersonalizowane rozwiązania idealnie dopasowane do indywidualnych potrzeb i oczekiwań. Możemy wykonać dla Was stojaki na wizytówki w dowolnym kształcie i rozmiarze. Na stojaku umieścimy również logo marki lub dowolne hasło reklamowe, świetną promocję Waszej firmy.

Stojaki na wizytówki wykonane z najwyższej jakości materiałów

Jesteśmy doświadczoną firmą, dlatego jesteśmy również świadomi, że czynniki takie jak wysoka jakość oraz atrakcyjne ceny mają bezpośredni wpływ na satysfakcję klientów. W związku z tym wdrożyliśmy rozwiązania oraz procedury, dzięki którym możemy oferować najwyższej jakości stojaki na wizytówki w bardzo konkurencyjnych cenach. Do produkcji naszego asortymentu wykorzystujemy najwyższej jakości materiały, dzięki którym finalne produkty przez długi czas zachowują atrakcyjny wygląd i są odporne na uszkodzenia mechaniczne. Jesteśmy przekonani, że nasza oferta usatysfakcjonuje nawet najbardziej wymagających klientów. Zapraszamy do współpracy!

Profesjonalna obsługa klienta

Dzięki rozwiązaniom, takim jak przyjazny system zakupów online, realizacja transakcji w naszej firmie jest nie tylko szybka, ale również wygodna i bezpieczna. Gwarantujemy profesjonalizm na każdym etapie współpracy oraz natychmiastową realizację zamówienia.

 

stojaki na wizytówki

 

Jesteśmy prężnie rozwijającą się polską firmą, utworzoną przez ludzi z pasją i profesjonalnym podejściem do klienta oraz podejmowanych działań.

Produkujemy breloki do kluczy hotelowych, numerki do szatni, oznaczenia pomieszczeń, tabliczki, szyldy i tablice reklamowe, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania każdej placówki.

Kontakt

  • E-mail hurt@artimega.pl
    magda@artimega.pl
  • Tel. 500 640 777
    533 023 448
  • Adres Artimega Magdalena Kierkuś-Piotrowska
    Ul. Brody 4a, 26-200 Końskie