Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Polityka prywatności
Strony internetowej www.artimega.pl

§1 Postanowienia ogólne

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Usługobiorców oraz zasady stosowania plików „Cookies”.
2. Administratorem danych osobowych Usługobiorców w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Artimega Magdalena Kierkuś zamieszkała w Brody 4a 26-200 Końskie, tel.: +48 500 640 777, adres poczty elektronicznej: magda@artimega.pl.
3. Administrator danych przestrzega zasady ochrony danych osobowych Usługobiorców przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
4. Usługobiorca korzystając z usług dostępnych na stronie internetowej wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Administratora danych w zakresie przewidzianym w niniejszym dokumencie dla potrzeb świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
5. Zbiory danych osobowych Usługobiorców zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
6. Administrator danych stosuje środki techniczne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe przed udostępnieniem ich nieupoważnionym osobom trzecim, uzyskaniem przez osobę nieupoważnioną a także zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
7. Dostęp do danych osobowych Usługobiorcy posiada Administrator danych na zasadach określonych w niniejszym dokumencie.

§2 Zakres i cel zbierania danych osobowych

1. Politykę prywatności stosuje się do danych osobowych przetwarzanych przez Administratora danych w celu przedstawienia oferty usługowej w odpowiedzi na zainteresowanie Usługobiorcy.
2. Administrator danych zbiera oraz przetwarza następujące dane Usługobiorców:
a) imię i nazwisko,
b) adres poczty elektronicznej (e-mail).
3. Administrator danych oświadcza, iż podanie powyższych danych przez Usługobiorcę jest dobrowolne ale niezbędne w celu przedstawienia oferty.

§3 Polityka „Cookies”

1. Administrator danych wykorzystuje pliki typu Cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem ze strony internetowej przez Usługobiorcę. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane i przechowywane na urządzeniu Usługobiorcy za pomocą którego łączy się ze stroną internetową. Administrator danych wykorzystuje pliki Cookies „sesyjne” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania, wyłączenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej oraz pliki Cookies „stałe” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików Cookies lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę. Pliki Cookies stosowane przez Administratora danych nie zbierają danych osobowych Usługobiorcy.
2. Pliki Cookies pozwalają Administratorowi danych na dostosowanie i optymalizację strony internetowej dla potrzeb Usługobiorców, tworzenie statystyk odsłon strony internetowej oraz zapewnienie bezpieczeństwa strony internetowej. Pliki Cookies mogą posłużyć także do identyfikacji Usługobiorcy w sieciach reklamowych w celu dostosowania wyświetlanych reklam do jego preferencji i ustawień.
3. Usługobiorca w każdej chwili za pomocą swojej przeglądarki internetowej może ustalić tryb postępowania z plikami Cookies, skasować pliki Cookies pochodzące ze strony internetowej lub całkowicie zablokować ich gromadzenie na swoim urządzeniu.
4. Zablokowanie przez Usługobiorcę możliwości gromadzenia plików Cookies na jego urządzeniu może utrudnić lub uniemożliwić Usługobiorcy korzystanie z niektórych funkcjonalności strony internetowej.

§4 Prawa i obowiązki

1. Administrator danych ma prawo do przekazania wybranych informacji dotyczących Usługobiorców organom władzy bądź osobą trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji na podstawie obowiązujących przepisów prawa polskiego.
2. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania oraz uzupełniania a także prawo do żądania ich usunięcia bądź zaprzestania przetwarzania. W celu realizacji swoich praw Usługobiorca może przesłać stosowaną wiadomość na adres Administratora danych lub adres poczty elektronicznej magda@artimega.pl.
3. Żądanie usunięcia danych osobowych lub zaprzestania ich przetwarzania może skutkować brakiem możliwości realizacji usług przez Administratora danych.

Koszyk
0 szt. - 0,00 zł
Your Cart is currently empty!
Подробнее на сайте: https://endconstruction.ruhttps://plusconstruct.ruhttps://constructme.ruhttps://domenter.ru https://worknhouse.ruhttps://domconstructor.ru
https://homestrong.ru https://sdelaietosam.ruGo to top of pagehttps://svoiastroika.ruhttps://domobuilding.ruhttps://houseconstructor.ru https://do-construction.ruhttps://smartesthouse.ru Go to top of pagehttps://constructstroi.ruGo to top of page
https://trueconstruction.ru

Kontakt

Artimega Magdalena Kierkuś
Brody 4a 26-200 Końskie
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel. 500 640 777

Grafik:
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel: 533 023 448

 

Formularz kontaktowy

Warning: javascript error detected!

This is most likely a result of the actions of a third party extension, which causes javascript functionality to fail across the entire page.

If you see this warning, please check out the documentation regarding jQuery conflicts. We have solutions that can also fix third party issues like this one.

You can force this notification off by switching the show error warnings field off in the advanced tab. But it is better to address it, as the form will most likely not work the way you expect.

A new image please!

 

Jesteśmy prężnie rozwijającą się polską firmą, utworzoną przez ludzi z pasją i profesjonalnym podejściem do klienta oraz podejmowanych działań.

Produkujemy breloki do kluczy hotelowych, numerki do szatni, oznaczenia pomieszczeń, tabliczki, szyldy i tablice reklamowe, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania każdej placówki.

Kontakt

  • E-mail hurt@artimega.pl
    magda@artimega.pl
  • Tel. 500 640 777
    533 023 448
  • Adres Artimega Magdalena Kierkuś-Piotrowska
    Ul. Brody 4a, 26-200 Końskie