Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Polityka prywatności
Strony internetowej www.artimega.pl

§1 Postanowienia ogólne

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Usługobiorców oraz zasady stosowania plików „Cookies”.
2. Administratorem danych osobowych Usługobiorców w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Artimega Magdalena Kierkuś zamieszkała w Brody 4a 26-200 Końskie, tel.: +48 500 640 777, adres poczty elektronicznej: magda@artimega.pl.
3. Administrator danych przestrzega zasady ochrony danych osobowych Usługobiorców przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
4. Usługobiorca korzystając z usług dostępnych na stronie internetowej wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Administratora danych w zakresie przewidzianym w niniejszym dokumencie dla potrzeb świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
5. Zbiory danych osobowych Usługobiorców zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
6. Administrator danych stosuje środki techniczne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe przed udostępnieniem ich nieupoważnionym osobom trzecim, uzyskaniem przez osobę nieupoważnioną a także zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
7. Dostęp do danych osobowych Usługobiorcy posiada Administrator danych na zasadach określonych w niniejszym dokumencie.

§2 Zakres i cel zbierania danych osobowych

1. Politykę prywatności stosuje się do danych osobowych przetwarzanych przez Administratora danych w celu przedstawienia oferty usługowej w odpowiedzi na zainteresowanie Usługobiorcy.
2. Administrator danych zbiera oraz przetwarza następujące dane Usługobiorców:
a) imię i nazwisko,
b) adres poczty elektronicznej (e-mail).
3. Administrator danych oświadcza, iż podanie powyższych danych przez Usługobiorcę jest dobrowolne ale niezbędne w celu przedstawienia oferty.

§3 Polityka „Cookies”

1. Administrator danych wykorzystuje pliki typu Cookies w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem ze strony internetowej przez Usługobiorcę. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane i przechowywane na urządzeniu Usługobiorcy za pomocą którego łączy się ze stroną internetową. Administrator danych wykorzystuje pliki Cookies „sesyjne” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania, wyłączenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej oraz pliki Cookies „stałe” przechowywane na urządzeniu końcowym Usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików Cookies lub do czasu ich usunięcia przez Usługobiorcę. Pliki Cookies stosowane przez Administratora danych nie zbierają danych osobowych Usługobiorcy.
2. Pliki Cookies pozwalają Administratorowi danych na dostosowanie i optymalizację strony internetowej dla potrzeb Usługobiorców, tworzenie statystyk odsłon strony internetowej oraz zapewnienie bezpieczeństwa strony internetowej. Pliki Cookies mogą posłużyć także do identyfikacji Usługobiorcy w sieciach reklamowych w celu dostosowania wyświetlanych reklam do jego preferencji i ustawień.
3. Usługobiorca w każdej chwili za pomocą swojej przeglądarki internetowej może ustalić tryb postępowania z plikami Cookies, skasować pliki Cookies pochodzące ze strony internetowej lub całkowicie zablokować ich gromadzenie na swoim urządzeniu.
4. Zablokowanie przez Usługobiorcę możliwości gromadzenia plików Cookies na jego urządzeniu może utrudnić lub uniemożliwić Usługobiorcy korzystanie z niektórych funkcjonalności strony internetowej.

§4 Prawa i obowiązki

1. Administrator danych ma prawo do przekazania wybranych informacji dotyczących Usługobiorców organom władzy bądź osobą trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji na podstawie obowiązujących przepisów prawa polskiego.
2. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania oraz uzupełniania a także prawo do żądania ich usunięcia bądź zaprzestania przetwarzania. W celu realizacji swoich praw Usługobiorca może przesłać stosowaną wiadomość na adres Administratora danych lub adres poczty elektronicznej magda@artimega.pl.
3. Żądanie usunięcia danych osobowych lub zaprzestania ich przetwarzania może skutkować brakiem możliwości realizacji usług przez Administratora danych.

Koszyk
0 szt. - 0,00 zł
Your Cart is currently empty!

Stojaki na kosmetyki

Produkujemy stojaki na kosmetyki z wysokiej jakości materiałów. Stojak może mieć dowolny kształt oraz wymiar. Na stojaku możemy umieścić twoje logo lub dowolny napis. W naszej ofercie znajdziesz stojak na lakiery, pudry, pomadki, liquidy i e-papierosy.


Podane ceny są cenami sugerowanymi i podlegają negocjacji.
 
Stojaki na kosmetyki

Stojaki na kosmetyki

Producent:
ARTIMEGA
Show
Cena sprzedaży324,72 zł
Cena sprzedazy bez VAT264,00 zł

Dwustronny obrotowy stojak na lakiery do paznokci Obrotowy stojak na ulotki, wykonany z anodowanego aluminium i plexi. Przeznaczony do postawienia na biurku, stole lub ladzie. Składający się z czternastu półeczek (po siedem z każdej strony ) zmieści 140 lakierów. Podstawa: 26 × 32 cm Wysokość: 65 cm

Cena sprzedaży324,72 zł
Cena sprzedazy bez VAT264,00 zł

Dwustronny obrotowy stojak na lakiery do paznokci Obrotowy stojak na ulotki, wykonany z anodowanego aluminium i plexi. Przeznaczony do postawienia na biurku, stole lub ladzie. Składający się z czternastu półeczek (po siedem z każdej strony ) zmieści 140 lakierów. Podstawa: 26 × 32 cm Wysokość: 65 cm

Cena sprzedaży182,04 zł
Cena sprzedazy bez VAT148,00 zł

Dwustronny stojak na lakiery do paznokci (120) Dwustronny stojak składający się z dwunastu półeczek (po sześć z każdej strony ), mieszczący około stu dwudziestu sztuk lakierów do paznokci. Idealny do prezentacji lakierów zarówno w sklepach jak i salonach kosmetycznych.

Cena sprzedaży184,50 zł
Cena sprzedazy bez VAT150,00 zł

Naścienny stojak na lakiery do paznokci PODSTAWA: 62 x 9 cm , WYSOKOŚĆ: 50 cm Naścienny stojak składający się z dwunastu półeczek, mieszczący około stu dwudziestu sztuk lakierów do paznokci. Idealny do prezentacji lakierów zarówno w sklepach jak i salonach kosmetycznych.

Cena sprzedaży104,55 zł
Cena sprzedazy bez VAT85,00 zł

Naścienny stojak na lakiery do paznokci PODSTAWA: 31 x 9 cm , WYSOKOŚĆ: 50 cm Naścienny stojak składający się z sześciu półeczek, mieszczący sześćdziesięciu sztuk lakierów do paznokci. Idealny do prezentacji lakierów zarówno w sklepach jak i salonach kosmetycznych.

Cena sprzedaży201,72 zł
Cena sprzedazy bez VAT164,00 zł

Naścienny stojak na lakiery do paznokci PODSTAWA: 31 x 9 cm , WYSOKOŚĆ: 100 cm Naścienny stojak składający się z dwunastu półeczek, mieszczący około stu dwudziestu sztuk lakierów do paznokci. Idealny do prezentacji lakierów zarówno w sklepach jak i salonach kosmetycznych.

Cena sprzedaży48,22 zł
Cena sprzedazy bez VAT39,20 zł

Prezenter kosmetyków trzy poziomy Trzy poziomowy stojak na ozdoby, żele i inne akcesoria do paznokci. Ułatwia jednoczesne przenoszenie wielu małych pojemniczków oraz ich segregację.

Cena sprzedaży22,14 zł
Cena sprzedazy bez VAT18,00 zł

Stojak na 24 lakiery Stojak posiada trzy półeczki, które znakomicie eksponują lakiery do paznokci na półkach sklepowych lub w salonach kosmetycznych. Wykonany z przeźroczystej plexi o grubości 2mm. Wymiary: podstawa: 24 x 12 cm wysokość: 13 cm .

Cena sprzedaży33,21 zł
Cena sprzedazy bez VAT27,00 zł

Stojak na lakiery i liquidy posiada cztery półeczki, które znakomicie eksponują lakiery do paznokci na półkach sklepowych lub w salonach kosmetycznych. Wykonany z przeźroczystej plexi. Wymiary ekspozytora: podstawa: 24 x 16 cm wysokość: 18 cm .

Cena sprzedaży8,61 zł
Cena sprzedazy bez VAT7,00 zł

Stojak na długopisy lub kredki wykonany z plexi 2 mm.

Cena sprzedaży19,68 zł
Cena sprzedazy bez VAT16,00 zł

Stojak na kosmetyki wykonany z plexi 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo lub napis. Grawer zawarty jest w cenie produktu.

Cena sprzedaży44,28 zł
Cena sprzedazy bez VAT36,00 zł

Stojak na kosmetyki wykonany z plexi o grubości 2 mm. Idealnie nadaje się do salonów kosmetycznych. Jest stabilny i idealnie eksponuje towar.

Cena sprzedaży8,61 zł
Cena sprzedazy bez VAT7,00 zł

Stojak na kredki wykonany z plexi przeźroczystej 2 mm.

Cena sprzedaży55,35 zł
Cena sprzedazy bez VAT45,00 zł

Stojak na lakiery wykonany z plexi 3 mm i 2 mm.

Cena sprzedaży36,90 zł
Cena sprzedazy bez VAT30,00 zł

Stojak na lakiery 4 półki pomieści 32 lakiery. Na stojaku umieszczamy grawer logo lub napis. Grawer zawarty jest w cenie. Stojaki na lakiery idealnie nadają się na liquidy.

Cena sprzedaży83,64 zł
Cena sprzedazy bez VAT68,00 zł

Stojak na lakiery do paznokci (60) PODSTAWA: 30 x 31,5 cm ,WYSOKOŚĆ: 31 cm Stojak składający się z sześciu półeczek, mieszczący około sześćdziesięciu sztuk lakierów do paznokci. Idealny do prezentacji lakierów zarówno w sklepach jak i salonach kosmetycznych.

Cena sprzedaży49,20 zł
Cena sprzedazy bez VAT40,00 zł

Stojak na lakiery wykonany z plexi o grubości 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo lub napis. Grawer zawarty jest w cenie produktu. .

Cena sprzedaży30,75 zł
Cena sprzedazy bez VAT25,00 zł

Stojak na kosmetyki wykonany z plexi 3 mm i 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo firmy lub napis. Grawer logo zawarty jest w cenie stojaka.

Cena sprzedaży59,04 zł
Cena sprzedazy bez VAT48,00 zł

Stojak na kosmetyki wykonany z plexi 2 mm. Na stojaku możemy wygrawerować dowolne logo firmy lub napis. Grawer logo zawarty jest w cenie stojaka.

Cena sprzedaży27,00 zł
Cena sprzedazy bez VAT21,95 zł

Stojak na lakiery z przybornikiem PODSTAWA: 32,5 x 16 cm WYSOKOŚĆ: 6,5 cm Elegancki i funkcjonalny stojaczek na lakiery, który posiada miejsce na różnego rodzaju akcesoria do manicuru. Przydatny zarówno w domu jak i salonie kosmetycznym.

Cena sprzedaży12,10 zł
Cena sprzedazy bez VAT9,84 zł

Stojak na ozdoby do paznokci PODSTAWA: 23 x 10 cm, WYSOKOŚĆ: 7 cm Płaski , dwustronny, jednopoziomowy stojak na ozdoby, żele i inne akcesoria do paznokci. Dwustronny stojak na ozdoby, żele i inne akcesoria do paznokci. Ułatwia jednoczesne przenoszenie wielu małych pojemniczków oraz ich segregację.

Cena sprzedaży25,83 zł
Cena sprzedazy bez VAT21,00 zł

Stojak na ozdoby do paznokci PODSTAWA: 23 x 10 cm, WYSOKOŚĆ: 13 cm Dwustronny, dwupoziomowy stojak na ozdoby, żele i inne akcesoria do paznokci. Ułatwia jednoczesne przenoszenie wielu małych pojemniczków oraz ich segregację.

Cena sprzedaży55,60 zł
Cena sprzedazy bez VAT45,20 zł

Stojak na ozdoby do paznokci PODSTAWA: 23 x 10 cm, WYSOKOŚĆ: 26 cm Dwustronny stojak na ozdoby, żele i inne akcesoria do paznokci. Stojak posiada cztery poziomy. Ułatwia jednoczesne przenoszenie wielu małych pojemniczków oraz ich segregację.

Cena sprzedaży31,98 zł
Cena sprzedazy bez VAT26,00 zł

Stojak na pilniki Bardzo funkcjonalny i praktyczny stojak na pilniki dla manicurzystek. Posiada możliwość przesuwania pionowych ścianek, co pozwala na dopasowanie wielkości przegródki do rozmiaru pilnika.

Cena sprzedaży51,66 zł
Cena sprzedazy bez VAT42,00 zł

Stojak na pudry wykonany z plexi przeźroczystej o grubości 2 mm i plexi mrożonego szkła 3mm . Ilość i wielkość otworów możemy dopasować do Państwa potrzeb.

Cena sprzedaży55,35 zł
Cena sprzedazy bez VAT45,00 zł

Stojak na żele PODSTAWA: 19 x 23 cm, WYSOKOŚĆ: 26 cm Stojak na żele uv , kremy i inne akcesoria kosmetyczne, posiada cztery półki o różnej szerokości na większe i mniejsze pojemniczki. Idealny do prezentacji zarówno w sklepach jak i salonach kosmetycznych.

Producent:
ARTIMEGA
Show

Odpowiednie wyeksponowanie towaru w punkcie handlowym ma istotny wpływ na wysokość generowanej sprzedaży. To oczywiste, że asortyment, który rzuca się w oczy, jest częściej oglądany i wybierany przez klientów, dlatego każdy właściciel lub menedżer sklepu powinien zwracać szczególną uwagę na wszelkie aspekty związane z ekspozycją towaru. Jeżeli i Ty również jesteś taką osobą i szukasz sprawdzonych rozwiązań, które w odpowiedni sposób wyeksponują towar w Twojej drogerii, to powinieneś dokładnie przeanalizować naszą ofertę, ponieważ wśród wielu interesujących produktów znaleźć można również profesjonalne stojaki na kosmetyki, dzięki którym w Twoim sklepie najważniejsze produkty kosmetyczne będą prezentować się w sposób pozwalający przyciągnąć uwagę potencjalnych nabywców. Nasze kosmetyki to profesjonalne produkty o bardzo nowoczesnym designie, w które warto zainwestować. Z pewnością nie zawiodą Twoich oczekiwań!


Stojaki na kosmetyki w wielu odmianach
Nasza firma występuje w roli doświadczonego producenta, dlatego jesteśmy świadomi, że potrzeby naszych klientów są bardzo zróżnicowane. Wiedząc o tym, stworzyliśmy kompleksową ofertę, w której można znaleźć asortyment różniący się parametrami oraz funkcjonalnością. W naszej firmie zamówicie stojaki na kosmetyki dedykowane do różnych kategorii produktów, takich jak lakiery, pudry, pomadki, liquidy oraz e-papierosy. Wykonane są one z najwyższej jakości plexi, dlatego są odporne na działanie wielu niekorzystnych czynników i przez długi czas zachowują bardzo estetyczny wygląd.


Personalizowane stojaki na kosmetyki
Klienci naszej firmy mają możliwość spersonalizowania zamówionego towaru. W praktyce oznacza to, że stojaki na kosmetyki mogą mieć dowolny kształt i posiadać nadrukowane hasła reklamowe lub grafiki. Dzięki tym atutom, nasze stojaki na kosmetyki są nie tylko praktycznymi ekspozytorami towaru, ale również nośnikami komunikatu reklamowego.

 

stojaki na kosmetyki

 

Jesteśmy prężnie rozwijającą się polską firmą, utworzoną przez ludzi z pasją i profesjonalnym podejściem do klienta oraz podejmowanych działań.

Produkujemy breloki do kluczy hotelowych, numerki do szatni, oznaczenia pomieszczeń, tabliczki, szyldy i tablice reklamowe, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania każdej placówki.

Kontakt

  • E-mail hurt@artimega.pl
    magda@artimega.pl
  • Tel. 500 640 777
    533 023 448
  • Adres Artimega Magdalena Kierkuś-Piotrowska
    Ul. Brody 4a, 26-200 Końskie